Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Flatbrød fra Time




Ingredienser

Poteter
Havremel


Annonse


Fremgangsmåte:

Kok potetene med skrellet på ca 1 time etter at de har kommet i kok. Skrell potetene varme og hold de varme.

Ta 10-15 poteter og mal en gang. Bland så i 500-600 g havremel og mal det en gang sammen. Ta så deigen på bakebordet og kna den godt, gjerne med mer mel. Kna hvert emne godt før du begynner å bake. leivene skal være helt tynne og stekes på begge sider.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13886)
Kategori: Flatbrød
Diett/allergi: Uten melk
Land: Norge
Fylke: Rogaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grovt flatbrød med potet.Grovt flatbrød med potet.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.