Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Flatbrød fra Utvik




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kghavregryn
1kghavremel
2tssalt
Ca 2kgsammalt hvetemel
Ca 3litervann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Flatbrød fra Utvik med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier199,6914 006,26Kcal
Protein7,00490,98gram
Karbohydrat33,302 335,66gram
Kostfiber6,69469,24gram
Fett2,79195,69gram
Mettet fett0,4632,26gram
Salt0,2014,13gram
Pris på oppskriftenKr 1,25Kr 87,68Kroner
Hele oppskriften veier7 014 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha havregryna opp i et stort fat. Kok opp vannet, slå det over og la det stå natten over. Kna inn salt, havremel og sammalt hvete til en fast og god deig.

En enkel måte å lage emne på er å ta en stor del av deigen og kjevle ut en tykk leiv på 2-2 ½ cm. Stikk ut med ring til for eksempel Norgesglass.

Flatbrød blir best om man ikke har for sterk varme på.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13287)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Flatbrød
Diett/allergi: Uten melk
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.