Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Flatbrød glutenfritt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
135grsemper glutenfri miks med fiber
0,5tssalt
3dlvann
3ssolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Flatbrød glutenfritt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier161,92763,4530,54Kcal
Protein1,296,080,24gram
Karbohydrat22,91108,024,32gram
Kostfiber0,432,030,08gram
Fett7,1433,671,35gram
Mettet fett0,140,660,03gram
Salt0,843,980,16gram
Pris på oppskriftenKr 1,77Kr 8,35Kr 0,33.-
Hele oppskriften veier472 totalt472 pr porsj19 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 25 flatbrød

Rør sammen alle ingrediensene til en tykk, glatt røre og la den svelle i ca 1 time.
Stek flatbrødene i et godt smurt krumkakejern. Press det godt sammen når røren er lagt i, sett gjerne et lodd på jernet.
Avkjøl flatbrødene på rist.

Kilde: Forbrukerrådet

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 905)
Kategori: Flatbrød
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.