Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Flatbrød med havregryn




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1litersøt skummet melk,
eller vann og poteter,
3kgsmå havregryn,
1kggrov finmalt hvetemel,
1tssalt og
fint mel til utbaking.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Flatbrød med havregryn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier310,4915 546,23Kcal
Protein9,79490,19gram
Karbohydrat53,032 655,21gram
Kostfiber7,15358,00gram
Fett4,99249,85gram
Mettet fett0,7236,05gram
Salt0,167,98gram
Pris på oppskriftenKr 1,35Kr 67,59Kroner
Hele oppskriften veier5 007 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Det var i denne oppskriften også brukt havremel, men det var bedre smak av havregryn. Gryna ble lagt i vann eller melk på forhånd, og ble på den måten helt oppbløtt.

Dette ble knadd til en fast deig og kjevlet ut til tynne leiver som trilles fast på takka og stekes langsomt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14172)
Kategori: Flatbrød
Land: Norge
Fylke: Vest Agder
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.