Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fletteloff




Fletteloffen blir også kalt Challa, og serveres i jødiske hjem under sabbaten.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5pakkegjær
3dlvann, lunkent
1tssalt
1sssukker
1stkegg
3ssolje
Ca 8,5dlhvetemel
Stekes 220 grader midt i ovnen, i ca 20 min.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Fletteloff med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier234,542 129,4866,55Kcal
Protein6,8662,281,95gram
Karbohydrat39,36357,3711,17gram
Kostfiber1,9717,890,56gram
Fett5,0846,121,44gram
Mettet fett0,292,630,08gram
Salt0,787,090,22gram
Pris på oppskriftenKr 1,19Kr 10,80Kr 0,34.-
Hele oppskriften veier908 totalt908 pr porsj28 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 32 stykker

1. Smuldre gjæren i en bakebolle. Tilsett vannet og rør ut gjæren.
2. Tilsett resten av vannet, salt, sukker, egg og olje.
3. Tilsett hvetemelet og elt deigen jevn og smidig. La deigen heve til dobbel størrelse.
4. Elt den ferdig hevede deigen litt og del den i to. Del hver halvpart i tre like deler og trill like lange pølser.
5. Lag to jevne, fine fletter og sett dem tl heving på bakepapir på en bakeplate.
6. Dekk med plast og la dem heve til dobbel størrelse eller til et lett fingertrykk går langsomt tilbake.
7. Dusj eller pensle loffene med vann, stek og avkjøl de på rist til slutt.

Nam nam!

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent innsender
(Intern: 2118969933)
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten melk
Land: Israel

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.