Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Flower Sprout med Iberisk pancetta



Flower Sprout med Iberisk pancetta oppskrift.
Fotograf: Flower Sprout
Flower Sprout med Iberisk pancetta på knasende sprø seng av mais med majones og lime

Julen er rett rundt hjørnet, hvilket betyr at alle er i full gang med å planlegge hvordan de kan overraske julegjestene og bli kåret til familiens MasterChef 2015!
Dette er mye lettere i år, takket være Flower Sprout®! Den natulige krysningen mellom rosenkål og kale (grønnkål) har kombinerer den intrikate smaken av rosenkål med den søte, nøtteaktige smaken av grønnkål. En kål med en mildere, søtere smak enn rosenkål vil bringe en ny tvist til ethvert julematbord og bli en hit blant både store og små.
Flower Sprout® fungerer utmerket enten som tilbehør eller forrett.
Selv om den er meget lett å tilberede ser den sofistikert nok ut til å tilfredsstille selv den mest skeptiske av gourmeter. Flower Sprout® sitt team har satt sammen en enkel, sunn og smakfull oppskrift, spesielt tilpasset denne tiden på året.
Denne fantastiske ingrediensen er også en utrolig allsidig grønnsak som passer godt i massevis av oppskrifter. Den kan steames, stekes, bakes, kokes eller du kan bruke microen.
På nettsiden www.flower-sprout.com kan du finne en rekke oppskrifter, for enhver anledning.
For de som ønsker å prøve Flower Sprout® for første gang har vi dette delikate forslaget til en forrett.


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

For det grønne:

20blad(er)Flower Sprout
0,5stklime
0,5tschilipulver
1dashsalt
0,5sssolsikkeolje

For fyllet :

20grgulrøtter
0,5stkrødløk
50grlettrøkt Iberisk pancetta, i tynne skiver
50grrød paprika
50grgul paprika
50grgrønn paprika

For pancettamajonesen:

Rester av røkt pancetta
3dlsolsikkeolje
1stkegg
0,5stklime, saften
1dashsalt

For seng av mais og oliven

500grstekt mais
0,5boks(er)sort oliven (uten stein)

For dekorasjon:

3stkbabygulrøtter
2stk litesmå reddiker
3stk litesmå squash
Skudd fra kirsebærblomst
stemorsblomst


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Flower Sprout med Iberisk pancetta med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier164,28836,85Kcal
Protein2,9014,77gram
Karbohydrat4,7324,09gram
Kostfiber1,819,22gram
Fett14,4673,66gram
Mettet fett1,638,30gram
Salt0,301,53gram
Pris på oppskriftenKr 6,40Kr 32,60Kroner
Hele oppskriften veier2 038 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Vask kålen og surr den i solsikkeolje i et par minutter. Ta av varmen og krydre med salt, chilipulver, limejuice og revet limeskall. Sett til siden.
2. Hakk opp grønnsakene i små terninger og surr på høy varme med litt fett fra pancettaen og en klype salt. Sett til siden.
3. Skjær pancettaen opp i tynne strimler. Sett til siden.
4. Stek pancettarestene over lav varme i solsikkeolje for 15 minutter. Ta av varmen og kjøl ned, fortsatt i oljen. Sil oljen og sett til siden.
5. Lag majonesen med pancettafettet opp til 300ml, med solsikkeoljen, egget, limejuice og en klype salt.
6. Fjern overflødig vann fra olivenene i microen. La dem kjøle seg ned før du maler dem i en blender. Mal også maisen i blenderen.

Når ingrediensene er klare kan du sette sammen din grønnsakshage. Spre mais og oliven på tallerkenen som jord.
Så gjødsler du jorden med dråper av majones før du plasserer Flower Spout på toppen sammen med pancettabitene.
Tilslutt dekorerer du hagen din med de andre grønnsakene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Flower Sprout
(Intern: 32206)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Forrett med Flower Sprout.Forrett med Flower Sprout.
Denne retten har 101,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flower Sprout med Iberisk pancetta.Flower Sprout med Iberisk pancetta.
Denne retten har 164,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.