Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fluffy suksesskrem til eclairs



Fluffy suksesskrem til eclairs oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
En søt, deilig og fluffy suksesskrem, perfekt til fyll i eclairs
NB! Kremen må lages minst ett døgn før den skal brukes.


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Vann til bløtlegging av gelatin
2stkgelatinplater
1dlkremfløte
150grsukker
120greggeplomme
1,5ssvaniljesukker
1stkvaniljestang
150grromtemperert smør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Fluffy suksesskrem til eclairs med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier466,132 502,6571,50Kcal
Protein4,3823,520,67gram
Karbohydrat31,22167,624,79gram
Kostfiber0,000,000,00gram
Fett35,97193,125,52gram
Mettet fett21,09113,233,24gram
Salt0,412,210,06gram
Pris på oppskriftenKr 5,80Kr 31,14Kr 0,89.-
Hele oppskriften veier537 totalt537 pr porsj15 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 35 eclairs

1. Legg gelatinplatene til bløt i litt vann.
2. Splitt vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha begge deler i en kjele sammen med fløte sukker og vaniljesukker. Bring opp til kokepunktet.
3. Rør sammen eggeplommene og hell litt av den varme blandingen over samtidig som du pisker.
4. Hell deretter hele eggeblandingen over i kjelen samtidig som du pisker.
5. Fortsett å piske helt til kremen akkurat bobler, da er den ferdig. Fjern vaniljestangen og sil kremen før du tilsetter gelatinen.
6. La kremen avkjøles til 45 C°. Tilsett det romtempererte smøret i terninger og bland godt med en stavmikser. Avkjøl kremen i minst 1 døgn.
7. Pisk opp kremen til fluffy konsistens.

Denne oppskriften er nok til å fylle ca. 35 eclairs.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 31862)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pepperrotkrem 5.Pepperrotkrem 5.
Denne retten har 178,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjemmelaget råkrem til eksotisk fruktsalat.Hjemmelaget råkrem til eksotisk fruktsalat.
Denne retten har 318,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fluffy suksesskrem til eclairs.Fluffy suksesskrem til eclairs.
Denne retten har 466,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 35,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.