Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Flyndre i grønn saus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grflyndrefilet
4ssdill, hakket
4sspersille, hakket
2sskarse, hakket
2ssgressløk, hakket
3ssfinstrimlet purre
3dlhvitvin, tørr
1dlvann
3dlkremfløte
1,5sssitronsaft
0,5tssalt
Ca 1,5sssmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Flyndre i grønn saus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier147,84534,55Kcal
Protein7,6227,55gram
Karbohydrat0,943,40gram
Kostfiber0,180,65gram
Fett11,0539,95gram
Mettet fett6,7224,30gram
Alkohol1,97 %
Salt0,391,40gram
Pris på oppskriftenKr 12,10Kr 43,75Kroner
Hele oppskriften veier1 446 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg purrestrimlene i en lav, vid kjele. Skyll og tørk fiskefiletene. Brett dem doble og legg dem på purren. Hell på vin og vann, og la fisken trekke under lokk på svak varme i ca 5 minutter.

Ta fiskefiletene opp med hullsleiv og legg dem over på et fat. Dekk med aluminiumsfolie.

La fiskekraften koke inn til det er knapt 1/2 dl igjen. Tilsett fløten og la sausen koke videre til den er tykk og igjen er kokt inn til det halve. Tilsett alt det kryddergrønne. Smak til med sitron og salt, og rund av smaken med en klatt kaldt smør.

Hell sausen over fisken, og server ris eller kokte poteter og en grønn salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11124)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og -boller.Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og .
Denne retten har 50,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Avkokt flyndrefilet i kaperssaus.Avkokt flyndrefilet i kaperssaus.
Denne retten har 75,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flyndrefilet med urtesaus.Flyndrefilet med urtesaus.
Denne retten har 71,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.