Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Flyndre i karri




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grflyndrefilet
2sssmør eller margarin
Ca 1,5stkløk
Ca 1,5feddhvitløk
50grsopp
1tsstøtt ingefær
0,25tschilipulver
1tsgurkemeie
2tskarri
1dashsalt
2,5dlfiskekraft eller vann
1stksitron, revet skall og saften
1sssøt chutneyIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
persille og reker til garnityr


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Flyndre i karri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89,06304,55Kcal
Protein10,1134,57gram
Karbohydrat1,184,04gram
Kostfiber0,802,74gram
Fett4,7016,07gram
Mettet fett2,277,76gram
Salt0,331,12gram
Pris på oppskriftenKr 9,19Kr 31,43Kroner
Hele oppskriften veier1 368 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun finhakket løk og knust hvitløk i smøret, ca 5 min. Tilsett renset sopp og la den dampe med et par min.

Rør inn de blandede krydderiene, eller bare karri. Smak til med salt.

Spe med kraft og gi sausen et oppkok.

Tilsett sitronskall og -saft og chutney. Legg små fiskestykker i sausen og la dem trekke til de er kokt.

Kok langkornet ris ca 15 min. Hell vannet av i en sikt, spyl med varmt vann og pakk risen i vætet randform. Hold den varm i vannbad.

Hvelv risranden på varmt fat, fyll fisken i midten og pynt med persille og reker.

Server retten nylaget og varm med pickles, chutney og eventuelt broccoli eller erter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11076)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Avkokt flyndrefilet i kaperssaus.Avkokt flyndrefilet i kaperssaus.
Denne retten har 75,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flyndrefilet med urtesaus.Flyndrefilet med urtesaus.
Denne retten har 71,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og -boller.Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og .
Denne retten har 50,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.