Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Flyndre i sjampinjongsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 750grfilet av flyndre eller rødspette
1dashsalt
1dashpepper
1dlfiskekraft på terning
3dlhvitvin, tørr

Saus:

2sssmør eller margarin
2sshvetemel
2dlfiskekraft fra kokingen
100grcream soup (sjampinjongsuppe fra boks på 300 g)
2dlfløte
1dashsalt
1dashpepper
1boks(er)sort kaviar, 100 g


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Soya
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Flyndre i sjampinjongsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier144,06654,90Kcal
Protein8,3137,78gram
Karbohydrat2,2810,36gram
Kostfiber0,040,18gram
Fett10,0745,78gram
Mettet fett4,8422,00gram
Alkohol1,57 %
Salt0,753,40gram
Pris på oppskriftenKr 9,85Kr 44,78Kroner
Hele oppskriften veier1 818 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Salte og pepre filetene, rull dem sammen fra halen og opp, fest med en tannpirker.

Bland fiskekraften med hvitvin, kok den i en høy smal kjele med grønnsakrit i bunnen.

Legg filetene på risten og damp dem under lokk til de er ugjennomskinnelige. Ca 8-10 minutter. Hold dem varme.

Smelt smør og mel, spe med avsilt fiskekraft og pisk inn sjampinjongsuppen og fløten. Kok sausen i 5 minutter, smak til med salt og pepper.

Flytt fiskerullene over i et varmt serveringsfat, hell sausen over og garner hver fiskerull med 1/2 ss kaviar.

Server kokt ris til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11078)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Avkokt flyndrefilet i kaperssaus.Avkokt flyndrefilet i kaperssaus.
Denne retten har 75,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flyndrefilet med urtesaus.Flyndrefilet med urtesaus.
Denne retten har 71,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og -boller.Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og .
Denne retten har 50,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.