Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Focaccia

Oppskriften har fått 5,1 poeng. 5,1 poeng (av max 6) i snitt fra 10 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,11 Kcal: 288,01 Fett: 10,56 gr Protein: 6,59 gr Karbo: 39,03 gr
Mettet fett: 4,43 gr Kostfiber: 2,48 gr Salt av natrium: 1,59 gr
Oppskriften har hatt 17567 lesere! 17567 lesere

Ingredienser

Porsjoner
3,5dllunkent vann
50grgjær
1tssukker
0,5tssalt
1,5dlmeierismør, smeltet
1,5dltørr hvitvin eller eplemost
Ca 1kghvetemel
Ca 140grsorte oliven
Ca 5,5stksoltørkede tomater, grovhakket
1sstimiankrydder eller finklipt frisk
2ssoreganokrydder eller finklipt frisk
2ssolivenolje eller smeltet meierismør
1sshavsalt
Langpanne ca. 40 x 45 cm.
I stekeovnen: 225 grader C ca 20 minutter
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater54,2 prosent
Protein9,15 prosent
Fett32,99 prosent
Kostfiber1,72 prosent
Alkohol1,92 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 58,81

Pris pr stykker

Kr 3,68
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Mat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett




Focaccia.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Løs gjæren opp i lunkent vann og tilsett sukker og salt. Rør inn smør og hvitvin (eplemost) og tilsett hvetemel til deigen er jevn og "slipper bollen". La deigen heve til ca. dobbelstørrelse, ca. 1 time. Elt inn oliven, tomater og krydder og klem deigen over en godt smurt stor langpanne. Overflaten skal være litt ujevn og humpete. Pensle overflaten med olje eller smør og dryss på salt. Stek focaccia og server det så nylaget som mulig. Focaccia kan gjerne fryses ned men bør bli frisket opp i en panne med lokk eller i stekeovnen like før servering.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Solsikkerundstykker hos oss.Les mer om Flatbrød 8 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:251



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen