Focaccia 5.

Focaccia 5

Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels å tilberede
Oppskriften har fått 4,5 poeng (av max 6) fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 2487 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6






NB! Oppskriften Focaccia 5 har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Et deilig brød som smaker kjempegodt alene, men som også passer ypperlig som tilbehør til andre retter.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 225,9 Kcal
Protein 6,35 g
Fett 4,14 g
Karbo 39,76 g
Pris 1,05.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
50grgjær
5dlvann
1sssukker
2tssalt
0,5dlolivenolje
12dlhvetemel
1,5tssalt (gjerne flaksalt)

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 24 stykker

Løs opp gjæren i lunkent vann. Tilsett sukker, salt, olje og mel. Elt deigen godt sammen. Den skal være løs. Sett deigen til heving på et lunt sted til dobbel størrelse.
Smør en langpanne med olje eller bruk bakepapir. Hell deigen utover og trykk den jevnt utover. La deigen heve i ca. 30-40 minutter.
Hell litt olivenolje over og strø på flaksalt. Stekes i ovnen på midterste rille ved 200ºC i ca. 25 minutter. Avkjøl og del i biter. Server gjerne en deilig salat til brødet.

Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
Fotograf: Brodogkorn.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 28223)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Brød
Land: Ukjent-opprinnelse

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!