Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Focaccia 5

Oppskriften tar ca 1 time + å lage 1 time +     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 2188 lesere! 2188 lesere

Ingredienser

Porsjoner
50grgjær
5dlvann
1sssukker
2tssalt
0,5dlolivenolje
12dlhvetemel
1,5tssalt (gjerne flaksalt)
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Brodogkorn.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Land: Ukjent-opprinnelse




Focaccia 5.
Et deilig brød som smaker kjempegodt alene, men som også passer ypperlig som tilbehør til andre retter.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 24 stykker

Løs opp gjæren i lunkent vann. Tilsett sukker, salt, olje og mel. Elt deigen godt sammen. Den skal være løs. Sett deigen til heving på et lunt sted til dobbel størrelse.
Smør en langpanne med olje eller bruk bakepapir. Hell deigen utover og trykk den jevnt utover. La deigen heve i ca. 30-40 minutter.
Hell litt olivenolje over og strø på flaksalt. Stekes i ovnen på midterste rille ved 200ºC i ca. 25 minutter. Avkjøl og del i biter. Server gjerne en deilig salat til brødet.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 227,063 070,99153,5 %
Fett: 4,1656,26 gr80,4 %Fett16,48 %
Protein: 6,3986,42 gr172,8 %Protein11,25 %
Karbo: 39,96540,46 gr180,2 %Karbo70,39 %
Fiber: 2,1128,54 gr95,1 %Fiber1,85 %
Mettet fett: 0,587,84 gr39,2 %
Salt: 1,2817,25 gr345,0 %
Hele oppskriften veier 1352,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,05 .-
Pris 1 porsjonerKr. 14,20 .-Se din tallerken
Pris pr stykkerKr 0,59.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Hvit surdeigskrans hos oss.Les mer om Grovt Lysebubrød hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:28223



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser