Focaccia 5

Bilde av Focaccia 5.
Fotograf: Brodogkorn.no

Et deilig brød som smaker kjempegodt alene, men som også passer ypperlig som tilbehør til andre retter.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
50grgjær
5dlvann
1sssukker
2tssalt
0,5dlolivenolje
12dlhvetemel
1,5tssalt (gjerne flaksalt)


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 24 stykker

Løs opp gjæren i lunkent vann. Tilsett sukker, salt, olje og mel. Elt deigen godt sammen. Den skal være løs. Sett deigen til heving på et lunt sted til dobbel størrelse.
Smør en langpanne med olje eller bruk bakepapir. Hell deigen utover og trykk den jevnt utover. La deigen heve i ca. 30-40 minutter.
Hell litt olivenolje over og strø på flaksalt. Stekes i ovnen på midterste rille ved 200ºC i ca. 25 minutter. Avkjøl og del i biter. Server gjerne en deilig salat til brødet.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 28223)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Brød
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 225,9 Kcal
Protein 6,35 g
Fett 4,14 g
Karbo 39,76 g
Pris 1,05.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!