Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Focaccia i langpanne

Oppskriften har fått 5,3 poeng. 5,3 poeng (av max 6) i snitt fra 11 lesere
Oppskriften har hatt 61448 lesere! 61448 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Focaccia i langpanne har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 280,73 Kcal ......Protein: 6,05 gram ......Fett: 11,66 gram ......Mettet fett: 4,97 gram
Karbohydrater: 35,18 gram ......Kostfiber: 2,32 gram .....Natrium: 710,58 mg .......Pris: 3,15 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
3,5dlvann
50grgjær
1tssukker
0,5tssalt
1,5dlsmeltet smør
1,5dltørr hvitvin
eller eplemost
Ca 800grhvetemel
Ca 140grsorte oliven
(sørg for kvalitet)
6stksoltørkede tomater
1sshakket frisk timian eller 1 ts tørket
2sshakket frisk oregano eller 2 ts tørket
2ssolivenolje (eller smeltet smør)
1sshavsalt
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten egg
Land: Ukjent-opprinnelse




Focaccia i langpanne.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Saltet italiensk brytebrød med oliven. Perfekt til salater og supper og som mellom-måltid, turmat o.l. Prøv også å lage sandwich med ilegg av ost, skinke og salat, gjerne også med noen skiver av fersk tomat (som du selvfølgelig ikke har plukket ut av kjøleskapet) og kanskje noen ringer av rødløk veltet i en god olivenolje.

Slik gjør du
Løs gjæren opp i lunkent vann og tilsett sukker og salt (ikke havsaltet nei). Rør i smør og hvitvin og tilsett mel til en jevn deig som slipper bollen. La deigen heve under plast til dobbel størrelse, ca. 1 time.

Elt inn olivener, grovhakkede tomater og krydder og trykk deigen ut i en smurt langpanne, 40 x 45 cm. Overflaten skal være litt ujevn. Pensle med olje (eller smør) og dryss på havsalt. Stek brødet i ovnen ved 225 gr. i ca. 30 min til lyst gyllen.

Server så nylaget som mulig. Ved dypfrysing må du varme det opp i en panne med lokk eller i stekeovnen like før servering.

Kilde: Guiseppe


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 280,734 751,64237,6 %
Fett: 11,66197,36 gr281,9 %Fett37,38 %
Protein: 6,05102,40 gr204,8 %Protein8,62 %
Karbo: 35,18595,46 gr198,5 %Karbo50,12 %
Fiber: 2,3239,27 gr130,9 %Fiber1,65 %
Mettet fett: 4,9784,12 gr420,6 %
Salt: 1,7830,07 gr601,4 %Alkohol2,21 %
Hele oppskriften veier 1692,6 gr totalt Ferdig bakst veier 1540,27 gr Hjelp?
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,15 .-
Pris 1 porsjonerKr. 53,32 .-Se din tallerken
Pris pr stykkerKr 2,67.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Pyntebrød hos oss.Les mer om Terjes hemmelige brød hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1463



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser