Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Foliebakt isgalt med stekt purre og potetsalat



Foliebakt isgalt med stekt purre og potetsalat oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grskinnfrie isgaltfileter
3skive(r)sitron
1ssgressløk
1sstimian
1sspersille
olivenolje
salt og pepper

Potetsalat med karri:

400grkokte kalde poteter
2dlrømme
1dlmajones
1ssfin sennep
1sskarripulver
salt og pepper

Stekt purreløk:

1stkpurreløk
1dlolivenolje
salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk
Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Foliebakt isgalt med stekt purre og potetsalat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier201,87712,20Kcal
Protein6,4322,69gram
Karbohydrat6,1121,56gram
Kostfiber1,204,23gram
Fett16,5958,53gram
Mettet fett4,2815,10gram
Salt0,120,41gram
Pris på oppskriftenKr 7,08Kr 24,98Kroner
Hele oppskriften veier1 411 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 180 grader.

Legg det ene fiskestykket med skinnsiden ned på smurt aluminiumsfolie. Legg sitronskivene på fisken og strø på med urtene. Ha på salt og pepper. Legg den andre fileten oppå den første. Skinnsiden skal vende opp.

Brett folien til en tett pakke og stek fisken ved 180 ºC i ca. 15 min.

Skjær potetene i terninger og bland forsiktig med rømme, majones, sennep, karri, salt og pepper. Lag gjerne potetsalaten på forhånd og la den stå og trekke.

Del purren i to på langs, vask godt og del hver del i to på tvers.
Stek de fire bitene i olje tilsatt salt og pepper til de er lett gylne og møre.

Oppskriften er utviklet av Flavours/Møreforskning

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23280)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Foliebakt isgalt med stekt purre og potetsalat.Foliebakt isgalt med stekt purre og potetsala.
Denne retten har 201,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.