Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fondue med buljong




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200groksefilet eller innerlår.
200grkalveinnerlår eller filet
200grsvinekam eller skinke. (røkt skinke eller hamburgerryg kan også brukes).
1literoksebuljong.
1dlhvitvin, tørr
3sssoyasaus.

Fonduesaus:

1begerkvark(kesam) eller creme fraiche
0,5dllettmelk.
1stkløk
1sskarry.
1dashSalt
friskkvernet hvitpepper.

Tilbehør:

Saltagurker
Perleløk.
Pickles.
evt. diverse salat/grønnsaker.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fondue med buljong med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier74,86413,28Kcal
Protein7,0638,98gram
Karbohydrat1,397,67gram
Kostfiber0,261,44gram
Fett4,1723,02gram
Mettet fett2,0711,43gram
Alkohol0,43 %
Salt1,166,43gram
Pris på oppskriftenKr 8,85Kr 48,86Kroner
Hele oppskriften veier2 208 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær okse-, kalve- og svinekjøttet i små tynne skiver. Legg dem på serveringsfatet, evt. rullet sammen en gang.

Kok buljongen opp med hvitvinen og soyasausen. Sett fonduegryten på bordet.

Rør melk og kvark sammen til fonduesausen. Ha det skrelte, finhakkede løk i og krydre med karry, salt og friskkvernet pepper. Hell sausen i et par små skåler.

La hver gjest spidde et stykke kjøtt på fonduegaflen og senke den i den kokende buljong noen få minutter, alt etter hvor gjennomkokt man ønsker kjøttet.

Servér saltagurker, perleløk og pickles til i små skåler.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23123)
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.