Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fondue med krydder dip




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grmørbrad i store terninger
1 liter soya- eller solsikkeolje
1dllettrømme
1dlmajones
1tslimesaft eller sitron
1tshvitvin
1krmchilipulver
1krmsalt
1krmhvit malt pepper
1sspersille, finhakket
1tsfinhakket frisk dill
1tstimian frisk, finhakket
1tsgressløk, finhakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fondue med krydder dip med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier173,80440,06Kcal
Protein17,9445,42gram
Karbohydrat0,651,65gram
Kostfiber0,090,23gram
Fett10,9927,83gram
Mettet fett2,566,48gram
Alkohol0,05 %
Salt0,270,68gram
Pris på oppskriftenKr 16,91Kr 42,82Kroner
Hele oppskriften veier1 013 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Alle ingredienser til dipen kjøres i kjøkkenmaskin til en glatt saus.

Varm oljen i fonduegryten til riktig temperatur. Det skal frese rundt kjøttet. Stek kjøttet etter ønske og dypp det i sausen.

Server med salat og brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10534)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.