Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fondue med marinert kjøtt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grfilet av okse-, lamme- og svinekjøtt
3feddhvitløk
6stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1stksitron
Ca 7kvist(er)mynte elller evt. Sitronmelisse
friskkvernet pepper
salatblade til pynt
1literhønsebuljong


Annonse


Næringsdeklarasjon for Fondue med marinert kjøtt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier46,84212,02Kcal
Protein7,2933,00gram
Karbohydrat0,964,35gram
Kostfiber0,622,81gram
Fett1,406,34gram
Mettet fett0,552,49gram
Salt0,512,29gram
Pris på oppskriftenKr 12,34Kr 55,86Kroner
Hele oppskriften veier1 811 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i veldig tynne skiver
Skrell hvitløkene og skjær dem i veldig små terninger. Knus einerbærene i morter. Skyll og tørr sitronen, riv skallet fint. Skyll og tørr mynten. Klipp bladene av og hakk dem.

Bland hvitløk, einerbær, sitronskall og mynte med kvernet pepper. Dryss krydderblandingen på kjøttskivene. Legg skivene lagvis som takstein på et fat og ha folie over.

Sett det i kjøleskap et par timer.

Anrett kjøttet på salatblader.
Varm buljongen opp i en gryte på komfyren og sett den på fondueflammen. Stikk kjøttskiver på fonduegaflene og la dem surre i buljongen.

Tilbehør:
Som tilbehør passer avocado-dip, roquefortkreme, aspargessalat, rød- eller hvitvin samt flutes

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23124)
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.