Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fondue med orientalsk dip




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grmørbrad i store terninger
1 liter soya- eller solsikkeolje
0,5dlhvitvin
0,5dllimesaft eller sitron
2ssknust hvitløk
2ssfriske korianderblad
0,5dlvårløk, finhakket


Annonse


Næringsdeklarasjon for Fondue med orientalsk dip med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101,82238,97Kcal
Protein19,1444,92gram
Karbohydrat0,902,11gram
Kostfiber0,090,21gram
Fett1,994,67gram
Mettet fett0,862,02gram
Alkohol0,51 %
Salt0,100,24gram
Pris på oppskriftenKr 17,80Kr 41,78Kroner
Hele oppskriften veier939 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask løk og koriander til dipen og kjør alt i kjøkkenmaskin til en glatt saus.

Varm oljen i fonduegryten til riktig temperatur. Det skal frese rundt kjøttet. Stek kjøttet etter ønske og dypp det i sausen.

Server med salat og brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10535)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.