Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fondue med tomat dip




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grmørbrad i store terninger
1 liter soya- eller solsikkeolje
2stktomater
2tstomatpuré
1dlolivenolje
0,5dlhvitvin
2tssukker
0,5stkchili rød, finhakket


Annonse


Næringsdeklarasjon for Fondue med tomat dip med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier151,22449,77Kcal
Protein15,1445,03gram
Karbohydrat1,384,10gram
Kostfiber0,310,92gram
Fett9,0827,01gram
Mettet fett1,735,15gram
Alkohol0,40 %
Salt0,090,27gram
Pris på oppskriftenKr 14,63Kr 43,51Kroner
Hele oppskriften veier1 190 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Alle ingredienser til dipen kjøres i kjøkkenmaskin til en glatt saus.

Varm oljen i fonduegryten til riktig temperatur. Det skal frese rundt kjøttet. Stek kjøttet etter ønske og dypp det i sausen.

Server med salat og brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10536)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.