Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Formloff

Oppskriften har fått 2,8 poeng. 2,8 poeng (av max 6) i snitt fra 5 lesere
Oppskriften har hatt 8367 lesere! 8367 lesere

Ingredienser

Porsjoner
500grhvetemel
5tsbakepulver
Ca 1,5tssukker
1tssalt
75grsmør
3dlmelk eller vann
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Formloff er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 22 skiver

Bland det tørre sammen, men spar på litt av melet. Kna inn smøret i blandingen.
Rør så væsken i.
Arbeid godt sammen og ta den opp på bakebordet. Formes til en lang rull og legges i en smurt, glatt brødform. Kan evt pensles med melk.
Stek ved 200-250 grader i ca 30-40 minutter. Legges i kjøkkenhåndkle under avkjøling. Ikke skjær før den er kald.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 276,172 502,93125,1 %
Fett: 8,0172,59 gr103,7 %Fett26,1 %
Protein: 7,5468,34 gr136,7 %Protein10,92 %
Karbo: 42,54385,54 gr128,5 %Karbo61,61 %
Fiber: 1,8817,04 gr56,8 %Fiber1,36 %
Mettet fett: 4,7643,14 gr215,7 %
Salt: 1,3512,25 gr245,0 %
Hele oppskriften veier 906,3 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,84 .-
Pris 1 porsjonerKr. 16,68 .-Se din tallerken
Pris pr skiverKr 0,76.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Foccacia med ekstra smak hos oss.Les mer om Hamburgerbrød hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1252



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser