Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Formloff

Oppskriften har fått 2,8 poeng. 2,8 poeng (av max 6) i snitt fra 5 lesere
Oppskriften har hatt 8475 lesere! 8475 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Formloff har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 276,17 Kcal ......Protein: 7,54 gram ......Fett: 8,01 gram ......Mettet fett: 4,76 gram
Karbohydrater: 42,54 gram ......Kostfiber: 1,88 gram .....Natrium: 540,66 mg .......Pris: 1,84 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
500grhvetemel
5tsbakepulver
Ca 1,5tssukker
1tssalt
75grsmør
3dlmelk eller vann
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 22 skiver

Bland det tørre sammen, men spar på litt av melet. Kna inn smøret i blandingen.
Rør så væsken i.
Arbeid godt sammen og ta den opp på bakebordet. Formes til en lang rull og legges i en smurt, glatt brødform. Kan evt pensles med melk.
Stek ved 200-250 grader i ca 30-40 minutter. Legges i kjøkkenhåndkle under avkjøling. Ikke skjær før den er kald.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 276,172 502,93125,1 %
Fett: 8,0172,59 gr103,7 %Fett26,1 %
Protein: 7,5468,34 gr136,7 %Protein10,92 %
Karbo: 42,54385,54 gr128,5 %Karbo61,61 %
Fiber: 1,8817,04 gr56,8 %Fiber1,36 %
Mettet fett: 4,7643,14 gr215,7 %
Salt: 1,3512,25 gr245,0 %
Hele oppskriften veier 906,3 gr totalt Ferdig bakst veier 824,73 gr Hjelp?
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,84 .-
Pris 1 porsjonerKr. 16,68 .-Se din tallerken
Pris pr skiverKr 0,76.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Serbiske pitabrød hos oss.Les mer om Rosmarinbrød 3 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1252



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser