Gå til forsiden av matoppskrift.no



Formloff


Oppskriften på Formloff har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grhvetemel
5tsbakepulver
Ca 1,5tssukker
1tssalt
75grsmør
3dlmelk eller vann


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 22 skiver

Bland det tørre sammen, men spar på litt av melet. Kna inn smøret i blandingen.
Rør så væsken i.
Arbeid godt sammen og ta den opp på bakebordet. Formes til en lang rull og legges i en smurt, glatt brødform. Kan evt pensles med melk.
Stek ved 200-250 grader i ca 30-40 minutter. Legges i kjøkkenhåndkle under avkjøling. Ikke skjær før den er kald.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 1252)
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 275,85 Kcal
Protein 7,55 g
Fett 7,99 g
Karbo 42,5 g
Pris 1,84.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!