Formloff


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grhvetemel
5tsbakepulver
Ca 1,5tssukker
1tssalt
75grsmør
3dlmelk eller vann


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 22 skiver

Bland det tørre sammen, men spar på litt av melet. Kna inn smøret i blandingen.
Rør så væsken i.
Arbeid godt sammen og ta den opp på bakebordet. Formes til en lang rull og legges i en smurt, glatt brødform. Kan evt pensles med melk.
Stek ved 200-250 grader i ca 30-40 minutter. Legges i kjøkkenhåndkle under avkjøling. Ikke skjær før den er kald.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 1252)
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 275,85 Kcal
Protein 7,55 g
Fett 7,99 g
Karbo 42,5 g
Pris 1,84.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!