Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fransk grønn saus




(ca 2 1/2 dl)

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1ssgrovhakket frisk kjørvel
1ssgrovhakket frisk persille
1ssgrovhakket frisk estragon
1ssgrovhakkede friske brønnkarseblader
4blad(er)spinat, hakkede
2,5dlmajones
noen dråper løksaft
8stkkapers, avrent og finhakket
1tshakket frisk persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fransk grønn saus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier585,31585,11Kcal
Protein1,591,59gram
Karbohydrat2,332,33gram
Kostfiber0,460,46gram
Fett63,1963,17gram
Mettet fett4,854,85gram
Salt0,770,77gram
Pris på oppskriftenKr 10,22Kr 10,22Kroner
Hele oppskriften veier300 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask urter og spinat godt. Ha dem i en middels stor kjele med kokende vann, og kok dem i 1 minutt. Sil.

Klem all væsken ut ved å presse med en treskje i sikten. Kast det grønne. Sett væsken til side til den er avkjølt.

Tilsett væsken forsiktig i majonesen, pass på så den ikke skiller seg. Tilsett 2-3 dråper løksaft og eventuelt kapers. Avkjøl og ha sausen i et sausenebb. Pynt med hakket persille. Serveres til kokt laks eller ørret.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7430)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.