Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fransk harepostei




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkhare, kjøttet
350grmedisterdeig
Ca 2,5tssalt
1tspepper
reven muskatnøtt
1glasskonjakk
spekkskiver
2stklaurbærblad
1glasskonjakk
1pakkebuljonggelé


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fransk harepostei med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier150,82364,10Kcal
Protein18,3144,20gram
Karbohydrat0,210,51gram
Kostfiber0,090,22gram
Fett7,1317,21gram
Mettet fett2,044,92gram
Alkohol1,77 %
Salt1,533,69gram
Pris på oppskriftenKr 22,86Kr 55,19Kroner
Hele oppskriften veier1 449 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal kjøttet en gang. Bruk helst grov hullsleiv. Bland det malte kjøttet med medisterdeigen. Arbeid inn krydder og konjakk.

Stek prøve-kake med tynne spekkskiver. Hell kjøttfarsen i.

Legg to laurbærblad oppå farsen og dekk med spekkskiver. Drypp mer konjakk over spekket.

Legg lokk på fatet og stek posteien ved 150 C i vannbad til den er stivnet, ca 2 timer.

Lag buljonggelé etter anvisningen på pakken. Hell geleen over posteien.

Avkjøl posteien helt og oppbevar den kjølig.

Server hareposteien kald med pickles, ristet sopp samt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8167)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Frankrike

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.