Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fransk postei




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grkjøtt av vilt
200grsvinelever
200grkalvekjøtt
2stkegg
1sspotetmel
1dashsalt
1dashpepper
kjørvel
estragon
4clmadeira
1feddhvitløk
smør eller margarin til fatet

Marinade:

1dlrødvin
2ssolje
1ssfinhakket persille
0,5stksmuldret laurbærblad
5stkknuste enerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fransk postei med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier135,961 077,86Kcal
Protein15,70124,47gram
Karbohydrat2,0616,33gram
Kostfiber0,070,55gram
Fett5,6544,79gram
Mettet fett0,917,21gram
Alkohol1,99 %
Salt0,282,20gram
Pris på oppskriftenKr 16,04Kr 127,16Kroner
Hele oppskriften veier793 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene til marinaden. Legg i viltkjøttet og la det trekke ca 12 timer.

Ta opp kjøttet av marinaden, tørk det og mal det sammen med svineleveren 2 ganger gjennom kjøttkvern, mal kalvekjøttet 1 gang.

Sil marinaden. Bland farsen med egg, potetmel, krydder, marinade, madeira og hvitløk.

Smør et ildfast fat og legg i farsen. Dekk fatet med aluminiumsfolie. Stek farsen i vannbedd ved 175 C i ca 1 1/2 time. Prøv med en stekenål om farsen er gjennomstekt.

Avkjøl posteien i formen før den serveres.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8169)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Frankrike

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bakt leverpostei med rødkål, rosiner og portvinsvinaigrette.Bakt leverpostei med rødkål, rosiner og portv.
Denne retten har 197,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.