Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fransk ragout med horngjel




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 2,5stkhorngjel (ca. 1 kg)
1dashsalt
1stk storløk
4stksjalottløk
2feddhvitløk
2stang(stenger)persille
2kvist(er)Timian
10stkhel pepper
1stklaurbærblad
2dlhvitvin
Ca 5,5dlvann
250grrensede champignoner i skiver
smør- og melbolle av
Ca 40grbløtt smør
2ssMel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fransk ragout med horngjel med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier75,91734,60Kcal
Protein11,05106,93gram
Karbohydrat1,019,77gram
Kostfiber0,242,32gram
Fett2,6425,55gram
Mettet fett0,888,52gram
Alkohol0,49 %
Salt0,131,27gram
Pris på oppskriftenKr 11,30Kr 109,35Kroner
Hele oppskriften veier3 871 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fisken skrapes og trimmes og drysses med salt. Den trekker 10 minutter, skylles og tørkes. Løk, sjalottløk og hvitløk pilles og snittes så fint.
De forskjellige løk kokes sammen med vin, persille, timian, pepperkorn og laurbærblad ved god varme, inntil vinen er nesten fordampet. Vannet tilsettes sammen med sjampinjongene, og det bringes i kok igjen.
Smørbollen tilsettes og røres ut i væsken. Når sausen er tyknet, legges de skylte og tørkede stykker av horngjel i gryten.
Varmen dempes, og det hele står noen få minutter, inntil fisken er gjennomkokt. Rør forsiktig retten igjennom, smak den til og servér med poteter eller ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 24421)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.