Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fransk sennepskanin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkoppdelt kanin, ca 750 g
2ssusøtet fransk sennep
2tstimian
2ssolje
1tssalt
buljong
2porsjon(er)potetmos


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fransk sennepskanin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier118,03548,13Kcal
Protein11,8054,80gram
Karbohydrat5,2824,52gram
Kostfiber0,602,79gram
Fett5,3925,03gram
Mettet fett1,175,43gram
Salt1,064,91gram
Pris på oppskriftenKr 11,36Kr 52,76Kroner
Hele oppskriften veier929 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kaninen i porsjonsstykker. Bland sammen sennep, timian, olje og salt. Smør blandingen på kjøttstykkene og legg dem i en ildfast form. Stek kjøttet i ovn ved 175 C på midterste rille i ca 40 minutter. Spe eventuelt med buljong dersom kjøttet ser tørt ut under stekingen.

Serveres med potetmos og kokte grønnsaker. Potetmosen kan eventuelt sprøytes rundt kanten på formen og gratineres på 225 C øverst i ovnen til mosen har fått farge.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10147)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Frankrike

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.