Gå til forsiden av matoppskrift.no



Fredagstaco med torsk

Bilde av Fredagstaco med torsk.
Fotograf: Meny

Smaken av taco er en favoritt hos de fleste. Men har du prøvd å fylle tacoen med fisk? I Mexico er dette like vanlig som å bruke kjøtt. Masse god tacosmak som gjør at alle elsker fiskemiddagen!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
8stkfullkornstortilla
600grtorskefilet
3tstacokrydder
3stktomater
1stkagurk
200grmais
1begerlettrømme
2dlgulost
1stkisbergsalat


Fremgangsmåte:

1. Sett ovnen på 175 grader.
2. Skjær tomatene og agurken i terninger. Skjær salaten og vårløken i strimler. Riv osten på den grove siden på et rivjern.
3. Skjær fisken i grove terninger.
4. Pakk tortillaene inn i sølvpapir og varm dem 5-10 minutter i ovnen på 175 grader.
5. Stek fisken med tacokrydder i olivenolje, i en stekepanne på middels varme. Snu forsiktig på fisketerningene, så de ikke går helt i stykker.
6. Fyll tortillaen med salat, fisk, tomat, agurk, mais, rømme, vårløk og ost.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Meny
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 32895)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 67,1 Kcal Forklaring?
Protein 6,12 g
Fett 3,5 g
Karbo 2,47 g
Pris 5,49.- kr

Nyttige undersider og søk








Prøv en lignende oppskrift









Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!