Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Frikadeller av tiur




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grtiurkjøtt
100grkalvefarse
50grkyllinglever
0,5stk liteløk
0,5stk litegulrot
1stkegg
1stkeggeplomme
1,5dlfløte
1dashsalt
1dashpepper
0,75literbuljong eller viltfond
persille eller korianderblad


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Frikadeller av tiur med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier81,89261,63Kcal
Protein5,3517,09gram
Karbohydrat0,742,36gram
Kostfiber0,100,32gram
Fett6,3720,35gram
Mettet fett3,4811,12gram
Salt0,782,49gram
Pris på oppskriftenKr 4,93Kr 15,75Kroner
Hele oppskriften veier1 278 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær fuglekjøttet i mindre biter. Ta bort eventuelle sener og hinner. Mal eller miks det en kort stund i foodprosessor sammen med kalvefarse og lever.

Skrell og hakk løk og gulrot. Ha det i farsen og bland det sammen med egg og fløte. Smak til med salt og pepper.

Kok opp buljongen. Ha i farsen med en fuktet teskje.

Kok frikadellene raskt, ca 1 minutt. Ta dem opp med hullsleiv og server dem i god viltbuljong tilsatt rikelig med persille eller koriander.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12176)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.