Gå til forsiden av matoppskrift.no



Frisk sitrusgelé

Bilde av Frisk sitrusgelé.
Fotograf: Frukt.no
Oppskriften på Frisk sitrusgelé har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3stkappelsiner
1stksitron
1stklime
3dlvann
75grsukker
6plate(r)gelatin


Fremgangsmåte:

Smelt gelatinen i ½ dl kokende vann. Skrell en appelsin og skjær ut kjøttet fra alle hinnene i båter. Legg disse i bunnen av en form. Press saften fra sitron og linme og en appelsin. Ha dette i en kjele med vann og sukker. Varm opp til sukkeret er oppløst. Ta av varmen. Press den siste appelsinen og ha den i. Sil alt opp i et litermål, det skulle bli ca. 6 dl. Er det litt lite, tilsett mer vann.
Rør gelatinen ut i sitrusblandingen. Hell litt gelé i formen til å feste frukten. La resten av geléen bli avkjølt, men ikke stivne. Hell den kalde geléen i formen og sett den kaldt for å stivne. Hvelv geléen og pynt med bær og litt krem. Server med vaniljesaus.

Denne oppskriften er laget i samarbeid med Norsk Ukeblad.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Frukt.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118968412)
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 54,72 Kcal Forklaring?
Protein 1,11 g
Fett 0,08 g
Karbo 11,8 g
Pris 1,62.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!