Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fritert akkar




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grakkar
1stkegg
litt strøkavring
3ssolivenolje
noe timian og knust laurbærblad
50gr(frityrolje, mengden som tas opp av blekkspruten og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fritert akkar med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier188,39300,69Kcal
Protein13,1621,00gram
Karbohydrat0,030,05gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett15,0724,05gram
Mettet fett3,405,43gram
Salt0,240,39gram
Pris på oppskriftenKr 4,36Kr 6,96Kroner
Hele oppskriften veier638 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Akkaren renses og vaskes og skjæres i smale bånd på 5 med mer bredde. Tørkes og legges i en bolle med olivenolje, timian og laurbærblad fra 2 timer til natten over.

De tørkes så og rulles i litt mel, pisket egg og så strøkavring. Friteres i varm olje.

La dem dryppe av olje på pair, og server til dette små boller med tomatsaus, aïoli (hvitløkmajones) eller majones, eller vanlig eddikdressing.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11920)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frityrstekt  blekksprut.Frityrstekt blekksprut.
Denne retten har 163,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.