Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Friterte fiskegoujoner av Skrei



Friterte fiskegoujoner av Skrei oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Vi har hatt en del skrei her hjemme i de siste ukene, men bare kokt og stekt på vanlig måte. Men vi kom over en oppskrift på noe som het fish goujons, som rett og slett er friterte fiskepinner. Og vi så umiddelbart at her kunne vi bruke resten av skreien.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 400grskreifilet
1stkegg
3sshvetemel
0,25tscayennepepper
1dashSalt og pepper
Frityrolje
Sitron til pynt.

Majones.

6ssmajones
2feddhvitløk, knust
40gr(frityrolje, mengden som tas opp av fisken og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Friterte fiskegoujoner av Skrei med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier287,68978,24Kcal
Protein12,2841,76gram
Karbohydrat3,4811,83gram
Kostfiber0,180,61gram
Fett24,9284,74gram
Mettet fett3,2411,02gram
Salt0,401,35gram
Pris på oppskriftenKr 8,89Kr 30,23Kroner
Hele oppskriften veier680 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland majones og hvitløk. Sett kaldt.
Lag evt en vanlig fiskesausen.

Varm opp frityrgryta eller evt olje i stekepanna. Kutt fisken i strimler.
Vend dem i lettpisket egg, renn av litt og så rulles de i melblandingen(mel, pepper, cayenne og salt).
Friteres/stekes gyllenbrune. Går ganske fort ca 5 minutter.

Server som på bildet med majonesen i en skål ved siden av. Ypperlig TV snacks som er litt sunn og litt lavkarbo:)

Tips:
Om en ønsker de ekstra crispi kan en og bruke brødsmuler i dyppeprosessen. Brødsmuler med litt sesamfrø er fine greier. Da blir det først mel, så egg og til slutt brødsmuler.

Tips2:
Vi har lagt vår elsk på dippsaus av majones og ketchup. Dette brukes en del i andre land og smaker godt. Sikkert ikke så sunt, men samme det! Rør sammen 70/30 majones/ketchup.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31230)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fritert

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Friterte skreitunger med linser og rødbeter.Friterte skreitunger med linser og rødbeter.
Denne retten har 182,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Friterte fiskegoujoner av Skrei.Friterte fiskegoujoner av Skrei.
Denne retten har 287,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 24,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skreitempura.Skreitempura.
Denne retten har 129,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.