Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Frityrkokte hylleblomster i beignetdeig




Ingredienser

Hylleblomster

BEIGNETDEIG:
500 g hvetemel
30 g sukker
10 g salt
1 egg
1 øl
4 dl lunkent vann
1 dl olje
4 eggehviter stivtpiskede


Annonse


Fremgangsmåte:

Rør alle ingrediensene til deigen unntatt de piskede hviter godt sammen og la deigen hvile en time.

Vend deretter de stivpiskede hviter i deigen.
Dypp nå blomstene ned i deigen - hold i stilken og dypp, til blomsten er helt dekket - og kok dem gyldne i frityr-gryten i olje.

Legg blomstene opp på fettsugende papir etterpå som de blir ferdige.

Blomstenes aromatiske duft forsterkes av å være omsluttet av deigen og varmen. Servér dem varme som dessert med et dryss siktet melis.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22740)
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.