Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Frityrstekt kalvemedaljong




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5kgkalvefilet
0,5tshvitløkpulver
1tssalt
0,25tshvit pepper
2stkegg
2sshvetemel
2ssost, reven
1,5dlmelk
olje til steking

Salat:

2stkendivier
100grsveitserost
1stkeple
3ssolje
1ssvineddik
0,5tssennep, tørr
0,5tssalt
1tspaprikapulver
0,5feddhvitløk
50gr(frityrolje, mengden som tas opp av kjøttet og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Sennep
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Frityrstekt kalvemedaljong med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109,88555,14Kcal
Protein8,7744,31gram
Karbohydrat2,1710,96gram
Kostfiber1,206,06gram
Fett7,0835,77gram
Mettet fett2,2711,47gram
Salt0,643,25gram
Pris på oppskriftenKr 13,88Kr 70,12Kroner
Hele oppskriften veier2 021 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i ca 1/2 cm tykke skiver, som bankes lett. Gni dem med hvitløk, salt og pepper.

Lag en glatt og klumpfri røre av egg, hvetemel, ost og melk. Det er en fordel om frityrdeigen kan lages et par timer før den skal brukes.

Dypp kjøttskivene i røren og stek dem varm i olje, ca 175 C, til de er delikat gylne og gjennomstekte, ca 12 min. Snu dem en gang under stekingen. La dem renne av på fettsugende papir.

Skjær endivier i strimler, ost og epler i terninger. Bland alle ingredienser til dressingen og hell den over.

Server retten nystekt med franske poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10026)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.