Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Frityrstekt sei med sur-søt saus



Frityrstekt sei med sur-søt saus oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Vi serverte denne annerledes så bildet stemmer ikke, men seien er lik. Frityrstekt sei er veldig godt.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 750grrenset sejfilet
Ca 1,5stkegg
olje til frityrsteking
potetmel --
100grløk
1stkgrønn paprika
1stkrød paprika
150grananas i terninger --
0,75dleddik
Ca 1,75dlvann
75grsukker
100grtomatpure
50grpotetmel
75gr(frityrolje, mengden som tas opp av fisken og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Frityrstekt sei med sur-søt saus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier110,30498,60Kcal
Protein7,9135,76gram
Karbohydrat8,7039,33gram
Kostfiber0,602,71gram
Fett4,7421,43gram
Mettet fett1,265,70gram
Salt0,150,69gram
Pris på oppskriftenKr 4,92Kr 22,24Kroner
Hele oppskriften veier1 808 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll sejfiletene, og drypp dem tørre med tørkepapir. Skjær filetene ut i flater.
Vend dem først i det sammenpiskede egg og deretter i potetmel. Stek filetene i den varme olje i en gryte/frityr, til de er gyldne. Ta dem opp og la dem dryppe av på fettsugende papir. Svitsj det skiveskårede løk, paprikaer skåret i terninger og ananasterninger et par minutter i litt olje.

Bland en saus av eddik, vann, sukker, tomatpure og potetmel. Tilsett evt. mere vann til sausen blir passe, men stadig tykk. Bland sausen i gryten med grønnsaker og varm det opp under omrøring.

Server de sprø fiskestykker og den sur-søte saus med kokte ris – eller med salat av kinareddik

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26331)
Kategori: Fritert
Land: Japan

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Barnas fisk og potet.Barnas fisk og potet.
Denne retten har 146,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Frityrstekt sei med sur-søt saus.Frityrstekt sei med sur-søt saus.
Denne retten har 110,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sweet and sour filipino fishballs.Sweet and sour filipino fishballs.
Denne retten har 89,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.