Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Frityrstekte krepsehaler



Frityrstekte krepsehaler oppskrift.
Fotograf: Matoppskrift.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
12stkscampi eller sjøkrepshaler
2sshvetemel
1dashsalt
1dashpepper

Frityrrøre:

100grhvetemel
2stkegg
1dlmelk
3ssvann
olje til steking
sitron og persille til garnering
25gr(frityrolje, mengden som tas opp av scampiene og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Frityrstekte krepsehaler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier198,55237,31Kcal
Protein10,7812,88gram
Karbohydrat18,7022,35gram
Kostfiber0,851,02gram
Fett8,7710,48gram
Mettet fett2,623,13gram
Salt0,590,70gram
Pris på oppskriftenKr 4,17Kr 4,98Kroner
Hele oppskriften veier478 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Scampi er store, italienske reker som av og til fås hos oss. I stedet kan brukes sjøkrepshaler eller store, norske reker. Ca 100 g pr. person.

Rens krepshalene (eller rekene). Vend dem i mel som er krydret med salt og pepper.

Lag frityrrøre ved å blande alle ingrediensene til en glatt røre. Vend krepsehalene i røren.

Varm oljen. Stek krepsehalene til de er gylne og sprø, 3-4 minutter.

La dem renne av på fettsugende papir og dryss dem med persille før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7780)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frityrstekte krepsehaler.Frityrstekte krepsehaler.
Denne retten har 198,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.