Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Frityrstekte pølser




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkegg
100grhvetemel
litt salt
1ssolje
2,5dlvann
500grpåleggspølse
olje til frityr

Tilbehør:
3sssmør
1stkløk
1feddhvitløk
500grerter, dypfryste
1dashsalt
1dashpepper
litt sukker
4ssvann
ansjosfileter og sitronbåter til pynt
60gr(frityrolje, mengden som tas opp av pølsene og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-selleri
Spor-av-sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Frityrstekte pølser med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier184,13808,97Kcal
Protein6,0926,76gram
Karbohydrat8,2336,16gram
Kostfiber1,918,39gram
Fett13,6760,06gram
Mettet fett5,9426,10gram
Salt0,622,71gram
Pris på oppskriftenKr 3,47Kr 15,25Kroner
Hele oppskriften veier1 757 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skill eggene. Rør eggeplommene sammen og stivpisk eggehvitene.

Rør sammen hvetemel, salt, olje, vann og eggeplommer. Vend hvitene forsiktig i til slutt.

Skjær påleggspølsen i skiver som dyppes i røren og stekes sprø og gyllenbrune i oljen.

Hakk løken, knus hvitløken og stek det i smør.

Tilsett erter, krydder og vann. La det koke et par minutter til ertene er gjennomvarme.

Legg pølseskivene opp på fat med en ansjosfilet på hver. Ertene has i midten. Pynt med sitron. Server med brød og smør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10588)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.