Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Frityrstekte risboller




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grrisotto (se egen oppskrift)
1stkegg
50grsveitserost
100grstrøkavring
30gr(frityrolje, mengden som tas opp av bollene og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Frityrstekte risboller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier292,801 274,97Kcal
Protein9,5141,41gram
Karbohydrat24,00104,51gram
Kostfiber0,813,53gram
Fett17,4676,03gram
Mettet fett5,5123,99gram
Salt0,642,78gram
Pris på oppskriftenKr 6,66Kr 29,00Kroner
Hele oppskriften veier435 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær osten i 1 cm store terninger.

Det sammenpiskede egget røres inn i risottoen. Ta en spiseskje av denne blandingen, legg en osteterning i midten, og dekk med litt mer risotto. Formes som en bolle av ris med ost i midten. Bollene vendes i strøkavring, legges i kjøleskap 1 time. Stekes i olje i 4-5 minutter. Serveres med en frisk, grønn salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9195)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.