Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Frossen yoghurt med kirsebær



Frossen yoghurt med kirsebær oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Kirsebær er også en bærsort som ikke brukes så mye. Morellene har gjort inntog i butikkene, og dermed blir kirsebærene litt glemt. En smak av denne fantastiske kirsebærisen vil få kirsebærene fram i rampelyset igjen. Nyt!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5dlmatyoghurt
1dlhelmelk
1stkvaniljestang
2stkeggehvite
7ssmelis
220grfrosne kirsebær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Frossen yoghurt med kirsebær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier102,8688,53Kcal
Protein3,102,67gram
Karbohydrat19,0516,40gram
Kostfiber0,470,40gram
Fett1,481,27gram
Mettet fett0,920,79gram
Salt0,100,09gram
Pris på oppskriftenKr 6,31Kr 5,43Kroner
Hele oppskriften veier516 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrap ut kornene fra vaniljestangen, og ha dem i melken. Varm opp melken forsiktig. Den skal ikke koke. Avkjøl melken.
Pisk eggehvitene stive, tilsett melis, og pisk til en blank og stiv marengs. Bland inn den avkjølte melken og yoghurten i eggehvitene. Hakk kirsebærene grovt og vend dem i blandingen.
Sett blandingen i fryseren i ca to timer. Ta den ut, og pisk igjennom blandingen med en håndmikser. Sett blandingen tilbake i fryseren, og la den stå i over tolv timer.
Ta isen ut av fryseren femten minutter før isen skal serveres. Pisk igjennom den, og sett den tilbake i fryseren til den skal serveres.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30396)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frossen yoghurt med kirsebær.Frossen yoghurt med kirsebær.
Denne retten har 102,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.