Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Frugtvin




Ingredienser

1 porsjon

Et 40 liters anker:
4 kg bringebær
4 kg blaabær
3 kg solbær
2 kg ribs
2 kg hæggebær
12 kg sukker
vand


Annonse


Fremgangsmåte:

(Gammel oppskrift)

Bærene behandles som vanlig, staas i 2 dage, vrides, sukkeret oplöses i saften. Haes paa anker, vand haes paa de pressede bær som vrides igjen, og med denne tynde saft fyldes ankeret. Sedvanlig behandling.

Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider

Mer info

Forfatter:
Kilde: Tradisjoner
(Intern: 15676)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.