Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Frukostbullar glutenfrie




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
25grgjær
4dlvann
2ssolje
1,5tssalt
2ssFiberhusk
2sssirup
420grFinax glutenfritt melmix alt. Grov melmix eller Lågproteinmix
80grFinax Glutenfri Krispiga flingor alt. Glf Musli
50grsolsikkekjerner alt. Linfrø, rosiner eller små biter av tørkede aprikoser


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Frukostbullar glutenfrie med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier233,782 472,22206,02Kcal
Protein2,9230,882,57gram
Karbohydrat42,68451,3437,61gram
Kostfiber3,5537,543,13gram
Fett4,9252,034,34gram
Mettet fett0,454,760,40gram
Salt1,1111,700,98gram
Pris på oppskriftenKr 3,94Kr 41,67Kr 3,47.-
Hele oppskriften veier1 058 totalt1 058 pr porsj88 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 boller

1. Løs opp gjæren i lunkent vann 37 º og tilsett fiberhusk, la svelle i 10 minutter.
2. Bland alle andre ingrediensene i maskinen med en deigkrok i 5 minutter (spar ca ½ dl melblanding til utbakingen).
3. La deigen hvile i bollen under en klut, ca 10 minutter.
4. Mel arbeidsflaten med den sparte melblandingen. Form med melede hender til en rulle, ca 7 cm i diameter. Del rullen i 12 biter.
5. Sett boller på bakpapperskledd plate, la heve overdekket om lag 40 minutter.
6. Pensle med vann og strø med flinger blanding.
7. Stekes i midten av ovnen, 250 ° i 12-15 minutter.

Bollene kan smaksettes med brødkrydder!

Mer info

Forfatter:
Kilde: Finax
(Intern: 27903)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 273,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 207,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.