Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Frukt Sabayon




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grblandede friske aprikoser, ferskener og nektariner uten stein delt i skiver
3stkeggeplommer
75grfarin
1stklime, revet skall av
2dlhvitvin, tørr
1,5dlmatfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Frukt Sabayon med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105,34218,14Kcal
Protein1,893,91gram
Karbohydrat12,5325,95gram
Kostfiber1,332,75gram
Fett3,817,89gram
Mettet fett1,763,64gram
Alkohol1,53 %
Salt0,020,04gram
Pris på oppskriftenKr 7,93Kr 16,42Kroner
Hele oppskriften veier1 243 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fordel frukten utover i et flatt ildfast fat som rommer ca 1,8 liter.

Ha eggeplommer og sukker i en ildfast bolle og sett den i vannbad over en kjele kokende vann. Visp den lett sammen.

Tilsett revet limeskall og vin og visp i ca 10 minutter mens vannet så vidt koker, til massen er lett, luftig og tykk nok til at vispen etterlater seg spor på overflaten.

Ta bollen ut av vannbadet og pisk inn fløten.

Hell eggeblandingen over frukten i stekefatet og sett det under en forvarmet grill. La det steke i 2-3 minutter, til toppingen er mørk gyllen. Server sabayonen straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5883)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Aprikoskompott.Aprikoskompott.
Denne retten har 145,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.