Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Frukt og sjokolade cake pops



Frukt og sjokolade cake pops oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Mørk sjokolade og eksotisk frukt gir en nydelig smaksopplevelse. Rull sammen til en kule, og vips, så har du en cake pops!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Kake:

120grmykt smør
200grmørk sjokolade grovhakket
250grsukker
50grkakaopulver
2tsvaniljesukker
2stkegg
120grhvetemel

Fruktpuré:

3skive(r)frisk ananas
0,5stkmango
0,5stkcantaloupe melon
1dlfruktjuice

Cake pops pynt:

300grhvit sjokolade
3dråpe(r)blåfarge til sjokoladeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
20stklollipoppinner eller trepinnerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
kakepynt etter ønske
mini muffinsformer


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Soya
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Frukt og sjokolade cake pops med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier255,035 832,23291,61Kcal
Protein3,6583,474,17gram
Karbohydrat32,44741,8637,09gram
Kostfiber1,7439,791,99gram
Fett11,91272,3713,62gram
Mettet fett7,03160,778,04gram
Salt0,143,130,16gram
Pris på oppskriftenKr 5,88Kr 134,47Kr 6,72.-
Hele oppskriften veier2 287 totalt2 287 pr porsj114 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 cake pops

Kaken:
1. Rør sammen mykt smør, sjokolade, sukker, egg, hvetemel og vaniljesukker i en bolle.
2. Fordel deigen i en liten langpanne ca. 20x30 cm. Glatt ut deigen.
3. Stek kaken midt i ovnen ved 180 °C i 20-25 minutter. Avkjøl på rist.

Fruktpuré:
1. Del opp ananas, mango og melon i biter. Bruk en blender eller kjøkkenmaskin for å mose frukten til puré. Tilsett valgfri fruktjuice underveis.

Utforming av cake pops:
1. Når kaken er avkjølt, smuldrer du den opp i en bakebolle.
2. Tilsett fruktpuré. Deigen skal bli klebrig og mulig å rulle til kuler.
3. Rull kuler og la dem hvile i kjøleskapet mens du smelter sjokoladen.
4. Smelt sjokolade i vannbad. Tilsett blå farge.
5. Dypp tuppen på en lollipoppinne i sjokolade og stikk den halveis inn i kulen. Gjenta prosessen med alle kulene og sett dem tilbake i kjøleskapet, ca 10 minutter.
6. Ta kulene ut av kjøleskapet. Dypp hver kule i sjokolade og plasser dem i en liten muffinsform.
7. Sjokoladen stivner raskt i kjøleskap.

Cake pops må oppbevares kjølig og kan fryses.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 28522)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frukt og sjokolade cake pops.Frukt og sjokolade cake pops.
Denne retten har 255,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.