Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fruktgraut. fruktsuppe




Ingredienser

1 porsjon

Graut
150-200 g frukt
1-1 1/2 dl vatn
1-1 1/2 ms sukker
2 ts potetmjøl

Suppe
125 g frukt
1 1/2 dl vatn
1/2-1 ms sukker
1 ts potetmjøl


Annonse


Fremgangsmåte:

1 Skyl eller skrell frukta. Skjer ho i mindre bitar.
2 Kok opp vatn og sukker. (Bruk mindre sukker til søt, moden frukt.)
3 Legg i frukta.
4 Kok på svak varme i omtrent fem minutt til frukta er nesten mjuk.
5 Bland potetmjølet med 2 ms kaldt vatn.
6 Ta kasserollen av varmen.
7 Tilset mjølblandinga. Rør heile tida med ein tregaffel.
8 Kok opp under omrøring.
9 Avkjøl grauten (suppa).

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 1128)
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.