Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fruktpai med marengs




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4dlhvetemel
0,5tsbakepulver
0,5dlsukker
1krmsalt
100grsmør eller margarin
8stk liteepler

Fyll:

0,5stkbringebær eller jordbær
0,5dlsukker
3dlkremfløte
3stkeggeplommer

Marengs:

3stkeggehviter
1dlsukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Fruktpai med marengs med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier227,703 854,96481,87Kcal
Protein3,1954,016,75gram
Karbohydrat24,57415,9752,00gram
Kostfiber1,3623,022,88gram
Fett12,66214,3326,79gram
Mettet fett7,78131,7216,46gram
Salt0,223,710,46gram
Pris på oppskriftenKr 3,14Kr 53,16Kr 6,65.-
Hele oppskriften veier1 693 totalt1 693 pr porsj212 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Kjør ingrediensene til paideigen i en hurtigmikser eller hakk dem sammen for hånd. Fordeles i en paiform og trykkes lett til. Skrell eplene og del dem i to. Fjern kjernhus. Kok eplene halvmyke i vann med litt sukker. Ta dem opp stenk på litt sitronsaft. Fordel eplene på paideigen. Dryss på sukker og stek ca. 15 minutter ved 225 C. Ta ut og fordel halvtinte bær rundt eplene. Pisk fløten til krem med eggeplommene og hell det over. Stek 15 minutter til. Senk ovnsvarmen. Pisk hvitene til stivt skum. Vend inn sukkeret. Has i en sprøytepose og sprøytes rundt kanten av paien. Stekes nå ved 175 C i 5-8 minutter til marengsen har tatt farge. Får stå en stund før paien serveres lun.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12478)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fruktterte 2.Fruktterte 2.
Denne retten har 140,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.