Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fruktsuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1litervann
2stkepler
8stkplommer
Ca 3,5sssukker
2dlvann
3tspotetmel
0,5tsvaniljesukker


Annonse


Næringsdeklarasjon for Fruktsuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier32,07154,03Kcal
Protein0,150,72gram
Karbohydrat7,4135,59gram
Kostfiber0,693,31gram
Fett0,050,24gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 1,37Kr 6,58Kroner
Hele oppskriften veier1 921 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens frukten, skjær den i biter og kok den i vannet til den er mør. Tilsett sukker. Lag en potetjevning som tilsettes under omrøring. Kok opp og ha vaniljesukkeret i til slutt. Server dessertsuppen lunken eller kald.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14110)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.