Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fuglepostei




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
lever, hjerte og krås fra en kalkun, gås eller and
125grspekk
1stkegg
2ssstrøbrød
1dlkremfløte
1stk liteløk, reven
1dashsalt
1dashpepper
0,5tstimian


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fuglepostei med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier447,36405,35Kcal
Protein3,323,01gram
Karbohydrat4,914,45gram
Kostfiber0,580,53gram
Fett45,9241,61gram
Mettet fett7,496,79gram
Salt0,350,32gram
Pris på oppskriftenKr 5,84Kr 5,29Kroner
Hele oppskriften veier362 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal innmat og spekk en gang.

Bland det med egg, strøbrød, fløte, løk, salt, pepper og timian.

Hell farsen i en smurt ildfast form.

Sett den i vannbad i stekeovnen ca 40 minutter ved 225 C.

La den kjølne, sett den i kjøleskapet før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8170)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.