Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fugletimbaler




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grstekt fuglekjøtt
200grkalvefarse
0,5tssalt
1krmpepper
2stkegg
1,5dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fugletimbaler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier191,65195,99Kcal
Protein15,8916,25gram
Karbohydrat0,800,82gram
Kostfiber0,030,03gram
Fett13,8714,18gram
Mettet fett7,657,82gram
Salt0,760,78gram
Pris på oppskriftenKr 7,16Kr 7,32Kroner
Hele oppskriften veier614 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern eventuelt skinn. Finfordel kjøttet i en foodprosessor eller mal det.

Bland det med kalvefarsen. Rør inn egget, ett om gangen. Tilsett fløten i en fin stråle og arbeid farsen smidig.

Kok en liten prøve. Tilsett en anelse potetmel om farsen er for løs eller spe med litt mer fløte. Fyll små smurte posteiformer halvfulle med farse. Dekk formene godt med aluminiumsfolie og stek dem i vannbad på rist nederst i ovnen ved 200 C i ca 20 minutter. Hvelv dem opp på fat sammen med stekte fuglebryst.

Diss timbalene passer også å servere som forrett med sopp og små erter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8130)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.