Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fuglevilt til 4




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkrypebryst,andebryst eller4 ferske kyllingbryst
olje
1håndfull(er)frisk sopp
2stkgulrøtter
1stk storløk
0,75literkraft
Ca 2,5dlrødvin
evt. en skvett fløte
3ssripsgelé ellerrognebærgelé
3ssripsgelé ellerrognebærgelé
timian
1dashsalt
1dashpepper


Annonse


Næringsdeklarasjon for Fuglevilt til 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier61,02304,22Kcal
Protein5,5327,57gram
Karbohydrat4,5822,83gram
Kostfiber0,412,04gram
Fett1,205,98gram
Mettet fett0,281,40gram
Alkohol1,28 %
Salt0,532,64gram
Pris på oppskriftenKr 17,76Kr 88,54Kroner
Hele oppskriften veier1 994 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun brystene raskt i olje på alle sider. Legg til side. Hakk soppen og brun skikkelig i olje. Rens grønnsaker og biter. La steke med noen minutter. Tilsett kraft og rødvin og la det koke godt inn, minst 1/2 times tid uten lokk. Tilsett timian og evt. en fløteskvett. La det putre et kvarter til. Tilsett gele og smak til med salt og pepper.

Legg brystene på ovnsbrett og etterstek i ovnen (6 – 7 min. due) og (ca. 10 kylling). La dem hvile noen minutter før du setter kniven i. Serveres med lekre kålrulletter m. selleripuré og tusenbladpoteter (Ostehøveltynne potetskiver, lag på lag, og presset sammen i form før de stekes i ovnen).

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 25933)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 258,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.