Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fullkornspinner med dipp



Fullkornspinner med dipp oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Fullkornspinnene er et godt og smakfullt alternativ til alle typer salt snacks. 100 % grove! Kesamdippen er prikken over i-en.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2,5dlvann
0,5pakkegjær
250grfibramel
1tssalt
0,5tsgrovmalt pepper
1ssolivenolje
olivenolje til pensling
flaksalt og grovkvernet pepper til pynt

Kesamdipp:

1begerkesam original, 8 %
2ssfriske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian) , hakkede
0,5tssalt
0,5tspepper
0,5stksitron, saften


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fullkornspinner med dipp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier104,15952,66Kcal
Protein4,8644,45gram
Karbohydrat3,4231,28gram
Kostfiber18,64170,50gram
Fett3,7534,30gram
Mettet fett1,6114,73gram
Salt1,2211,12gram
Pris på oppskriftenKr 6,26Kr 57,26Kroner
Hele oppskriften veier915 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm vannet til det er fingervarmt, 37 °C.
Bland alle ingrediensene, men hold igjen 1 dl vann, oljen og pepperen til senere. Elt deigen godt for hånd eller med kjøkkenmaskin. Start med lav hastighet og øk etter hvert dersom du bruker kjøkkenmaskin. Når deigen er nesten ferdig, tilsettes det siste vannet litt etter litt i små mengder. Deigen skal nå være smidig og ha en blank overflate. Tilsett deretter olivenoljen og pepperen, og bland disse inn i deigen på sakte fart.
Dekk bakebollen med plast, og la den heve i en halv time. Hell deigen ut på bakebordet. Brett den sammen og legg den tilbake i bollen. La deigen heve videre i ca. 1 time.

Ta deigen ut på et melet bakebord og skjær ut tynne strimler. Strekk strimlene ut på en plate med bakepapir. Det er viktig at strimlene ikke blir for tynne, men heller ikke for tykke.

Pensle strimlene med olivenolje, og strø med litt flaksalt og grovkvernet pepper. La dem heve i 10 minutter.

Stek brødpinnene i midten av ovnen ved ca. 220 °C i 10–15 minutter til de er gyllenbrune. Avkjøles på rist.

Kesamdipp:
Bland alle ingrediensene og server som dipp til Fullkornspinnene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 28226)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Snacks
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fullkornspinner med dipp.Fullkornspinner med dipp.
Denne retten har 104,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Energibar.Energibar.
Denne retten har 360,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Energibar for tur.Energibar for tur.
Denne retten har 343,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.