Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fusilli Contadina. Fullkornsfusilli med sopp



Fusilli Contadina, Fullkornsfusilli med sopp oppskrift.
Fotograf: Barilla

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grBarilla Fusilli Integrale (fullkorn)
250grsjampinjong
75grtørket steinsopp
0,5dlolivenolje
2stkpeperoncini, tørket og smuldret – eller 2 kryddermål malt cayennepepper
3kvist(er)bladpersille, grovhakket
1dltørr hvitvin
3feddhvitløk
1krmsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fusilli Contadina. Fullkornsfusilli med sopp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier238,02549,95Kcal
Protein7,4717,26gram
Karbohydrat33,3777,10gram
Kostfiber5,6012,94gram
Fett6,2514,44gram
Mettet fett0,872,01gram
Alkohol1,03 %
Salt0,260,61gram
Pris på oppskriftenKr 21,82Kr 50,42Kroner
Hele oppskriften veier924 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha den tørkede soppen i en bolle med varmt vann. Varm olivenoljen i en stekepanne.
Hakk hvitløk og ha i pannen sammen med peperoncini eller cayennepepper. Fres i noen minutter. Skjær sjampinjongen i fire. Ta steinsoppen opp av vannet og ha den i stekepannen sammen med ca. 2 ss av vannet soppen har ligget i. Tilsett sjampinjong og grovhakket bladpersille. Tilsett vin. La sausen koke sammen på middels lav varme.
Kok fusilli som angitt på pakken, men ta opp pastaen 1,5 minutt før koketiden er slutt. Spar pastavannet.
Bland fusilli og soppsausen, og tilsett 1 dl av pastavannet slik at stivelsen i vannet får sausen til å bli litt tykkere. Varm opp pasta og saus og la det raskt koke sammen. Tilsett salt etter smak, anrett og garner med hakket bladpersille.
Server!

Mer info

Forfatter:
Kilde: Barilla
(Intern: 27684)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tagliatelle con cantarelli e pancetta, Kantarellpasta med bacon.Tagliatelle con cantarelli e pancetta, Kantar.
Denne retten har 260,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tagliatelle med sopp.Tagliatelle med sopp.
Denne retten har 285,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fusilli Contadina, Fullkornsfusilli med sopp.Fusilli Contadina, Fullkornsfusilli med sopp.
Denne retten har 238,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasta med skinke og sopp.Pasta med skinke og sopp.
Denne retten har 184,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasta med sjampinjongsaus-2.Pasta med sjampinjongsaus-2.
Denne retten har 143,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.