Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fusilli med skogsopp




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5boks(er)med skogsopp i olivenolje
2sssmør
250grfersk skogsopp, i skiver hvis de er store
1tsfinhakket frisk timian
1tsfinhakket frisk merian eller oregano, pluss litt til servering
4feddhvitløk, knust
350grfersk eller tørket fusilli
2dlpanna da cucina eller matfløte
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fusilli med skogsopp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier183,91431,36Kcal
Protein5,3812,62gram
Karbohydrat16,9039,64gram
Kostfiber1,453,40gram
Fett10,2123,95gram
Mettet fett5,7013,37gram
Salt0,441,04gram
Pris på oppskriftenKr 8,90Kr 20,87Kroner
Hele oppskriften veier938 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell ca 1 ss av oljen fra soppen i en mellomstor stekepanne. Hakk eller skjær opp den hermetiske soppen hvis den er stor.

Ha smøret i pannen sammen med oljen, og sett den på svak varme til det freser. Ha i hermetisk og fersk sopp, hakkede urter og hvitløk, og smak til med salt og pepper. La det surre over middels varme under stadig omrøring i ca 10 minutter til den ferske soppen er myk og mør.

I mellomtiden koker du pastaen i saltet, kokende vann etter anvisningen på pakken.

Så snart soppen er stekt, skrur du varmen på fullt og rører med en tresleiv til alt vann er fordampet. Tilsett fløten og kok opp under omrøring. Smak til med mer salt og pepper om nødvendig.

Slå vannet av pastaen og ha den i en oppvarmet bolle. Hell sausen over pastaen og bland godt. Serveres straks, pyntet med urter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7712)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pasta med skinke og sopp.Pasta med skinke og sopp.
Denne retten har 184,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasta med sjampinjongsaus-2.Pasta med sjampinjongsaus-2.
Denne retten har 143,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tagliatelle med sopp.Tagliatelle med sopp.
Denne retten har 285,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tagliatelle con cantarelli e pancetta, Kantarellpasta med bacon.Tagliatelle con cantarelli e pancetta, Kantar.
Denne retten har 260,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fusilli Contadina, Fullkornsfusilli med sopp.Fusilli Contadina, Fullkornsfusilli med sopp.
Denne retten har 238,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.